Cégprofil

A FENEGA s. r. o. (Kft.) cég 2005-ben alakult mint fémhulladékkal és színesfémekkel kereskedő cég. Már az elején nagyméretű külföldi és hazai vállalatoknak (üzleti vállalkozásoknak, valamint a közvetlen feldolgozóknak) különféle hulladékokat és színesfémeket szállítottunk. Ez arra tanított minket, hogy kielégítsük a minőségi, szolidsági és rugalmassági feltételeket, amelyek nélkülözhetetlenek a mai fémhulladékkal kapcsolatos üzleti tevékenység során. Fokozatosan bővítettük üzleti tevékenységünket új árucikkekkel.

  • 2006 óta cégünk finomított cink, sárgaréz és transzformátoracél egyik jelentős szállítójává az egész világba vált.
  • Üzleti partnereink jelentős, különböző irányzatú, üzleti vállalkozások közé tartoznak.
  • 2018-tól kezdődően bővítettük termékeink és szolgáltatásaink kínálatát alumínium-dezoxidáló brikettekkel és granulátumokkal, ahol a bemeneti anyagok egyedülálló előkészítési módjának köszönhetően a készítmény összetételét pontosan az ügyfél specifikációi szerint keverhetjük össze. Egyedülálló gyártási eljárásunknak köszönhetően partnereinkkel együttműködve biztosítjuk a transzformátorok felszámolását és újrafeldolgozását „kulcsrakész” alapon, az „nn méret”-től egészen az erőművekből származó nagy transzformátorokig. Ezt a szolgáltatást Szlovákiában és külföldön is biztosítjuk. Jelentős partnereink közé tartozik például az atomerőmű Jaslovské Bohunice-ben, Szlovákiában.
  • Dinamikusan fejlődő vállalat vagyunk, amely rugalmasan reagál a piaci igényekre és hozzájuk alkalmazkodik üzleti tevékenységeivel.

A vállalat saját telephelyén működik.

Cégünk minőségpolitikájának fő elvei
További információk
Letölthető dokumentumok
További információk

Miért FENEGA, s.r.o. (Kft.)?

Dinamikusan fejlődő vállalat vagyunk, amely rugalmasan reagál a piaci igényekre és hozzájuk al-kalmazkodik üzleti tevékenységeivel.

13

éves tapasztalat

15

partner két földrészről

15

alkalmazott

4000

tonna feldolgozott anyag évente